top of page
Zoeken
  • S@S

Neuroreflexologie

Sinds enkele maanden is neuroreflexologie een therapievorm welke ik steeds vaker inzet binnen mijn praktijk. Neuroreflexologie is, sinds ik deze therapie toepas, in vele gevallen een heel doeltreffende manier van het behandelen van pijn- en spanningsgerelateerde klachten gebleken. Ook wordt de manier van behandelen, vanuit diepe aandacht en focus, ook als prettig ervaren.

Mocht je meer willen weten over deze therapievorm of wil je onderzoeken of het jouw klacht kan doen afnemen of zelfs verhelpen dan kun je vrijblijvend contact met mij opnemen.

*Bij Neuroreflexologie wordt er aandacht besteed aan het herstellen van de werking van het zenuwstelsel. Een behandeling is vaak effectief bij bestrijding van diverse pijnklachten.

Neuroreflexologie werkt rechtstreeks door op het centraal zenuwstelsel, waardoor acute pijnen en chronische pijnen verlicht kunnen worden. Het is een bijzondere techniek en ontstaan vanuit de voetreflexologie. Het doel van neuroreflexologie is de zenuw aan te zetten om de informatie naar de spieren,organen en weefsels beter door te laten stromen.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page