top of page
Zoeken
  • S@S

S@S Massagetherapie is weer open!De volgende fase in de Coronacrisis heeft zich aangediend. Steeds meer deuren mogen weer open en zo ook de mijne. Dit brengt mijzelf ook in een volgende fase in het hele proces. Ik heb veel ruimte gekregen om te voelen, te zien en ervaren. Ik werd mij, in de weken vol van stilte, bewust van de enorme hoeveelheid prikkels die ik daarvoor heb moeten verwerken. En ik vroeg me af hoe me dit gelukt is. Moest ik het volhouden…? Ik gun mezelf nu de momenten van stilte mee te nemen in deze volgende fase. Deze mag ik bewust blijven opzoeken. Ik maak er ruimte voor. Ik heb de deur opengezet in mezelf om altijd binnen te kunnen lopen.


Vanaf woensdag 13 mei a.s. is mijn praktijk weer te bezoeken. Je bent van harte welkom! Mocht je een afspraak willen maken dan kun je telefonisch contact met mij opnemen of via Whatsapp een berichtje sturen. 


Om er samen zorg voor te dragen dat deze fase van onze nieuw verworven vrijheid behouden blijft, volg ik het hieronder staande protocol. Mocht je binnenkort mijn praktijk bezoeken dan gelieve deze goed door te lezen. 


Voor nu, geniet van de deuren die opengaan. 

Lieve groet, Chantal

17 weergaven0 opmerkingen
bottom of page