top of page
Zoeken
  • Proces van herontdekking..

Verdieping in Burn-out najaar 2018


Mensen die te maken krijgen met een burn-out vinden steeds vaker de weg naar mijn praktijk. Elk in een andere fase binnen hun proces maar elk met overeenkomstige thema's. Perfectionisme, hoge verwachtingen van eigen kunnen hebben, het veel moeten van zichzelf en hierbij de grens niet of lastig te kunnen aanvoelen zijn factoren waardoor mensen in staat zijn zichzelf totaal uit te putten. En dan ineens lukt het allemaal niet meer... Er volgt dan vaak een langdurig proces waarin weerstand in de beginfase een grote rol speelt. Het verzet tegen het niet meer door kunnen gaan. Het proces van herontdekking kan dan pas gaan beginnen.

Om mijn cliënten nog beter te kunnen begeleiden in hun proces bij een burn-out, ga ik dit najaar een 2-daagse training volgen.


40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page